Billion Dollar Babes & Tanja Dexters slaan de handen in elkaar voor het goede doel.



Vanaf deze maand zullen er exclusieve multitops, gepersonaliseerd door Tanja Dexters, verkocht worden bij de Billion Dollar Babes Shop in Antwerpen. Een deel van de opbrengst van deze uitzonderlijke samenwerking gaat naar het Kinderkankerfonds.

Voor het eerst pakt het Belgisch merk van lovable basics Billion Dollar Babes uit met een bijzondere limited edition collectie van T-shirts. De naam van deze actie luidt “ Stars for Stars” . Deze actie is geen eenmalige actie maar zal zich in de toekomst herhalen, met telkens een andere bekende Vlaming die een eigen ontwerp zal maken.

Vlaamse sterren dus, die zich inzetten voor de kleine sterretjes van het Kinderkankerfonds. Het idee om dit te doen komt van Marilie Van Goethem, ontwerpster van het merk : “Al vanaf het begin van Billion Dollar Babes, nu al 6 jaar geleden, had ik deze droom. Fashion & charity gaan hand in hand , dus het was gewoon afwachten om de juiste persoonlijkheid te vinden om zo’n project te beginnen en om een bedrag vrij te maken om aan een goed doel te doneren.”

Tanja Dexters is de eerste die wordt bekend gemaakt, de andere bekende Vlamingen blijven voorlopig nog geheim. Het merk koos voor Tanja omdat , volgens Marilie “ze een grote fan is van ons merk en omdat we altijd genieten van haar positieve, sterke & zotte energie als ze langs is geweest ! “ Tanja Dexters langs haar kant accepteerde deze opdracht met veel plezier “Inderdaad, toen ik mama werd kreeg ik een enorm zwak voor alle kindjes die ziek zijn. Ik was er altijd al gevoelig aan, maar sinds ik mama ben is het een pijn die ik niet meer kan verdragen. Meehelpen aan een goed doel is dan ook het minste dat ik kan doen. Vorig jaar verloor ik ook mijn beste vriendin aan kanker, dus dit ligt me zeer nauw aan het hart.”

De collectie T-shirts zal bestaan uit twee modellen. Tanja koos voor twee opvallende foto’s van haar die ze dan heeft laten printen op het T-shirt : “Het zijn twee foto’s die bij me passen. De ene is een feel good foto. Ik vind het belangrijk om elke dag gelukkig te zijn. Trek je niet teveel aan van wat anderen van je denken, maar voel je in de eerste plaats goed in je eigen vel! Zie het leven positief en wees altijd jezelf! De tweede foto straalt liefde uit. Het belangrijkste in het leven, want alles draait rond liefde en ik vind dat dan ook de belangrijkste voedingsbron die er is. Ik ben opgegroeid in een liefdevolle sfeer en mijn familie betekent alles voor mij. Ik ben ook graag omringd door vrienden die liefde kunnen geven. Durf jezelf graag te zien, maar vooral, hou van het leven! “

Deze multitops zijn niet alleen maar T-shirts, maar kunnen ook gedragen worden als kleedje of als tuniek op een legging, ze zijn multifunctioneel, zoals al de andere modellen van het merk . Tanja zelf draagt het merk ook vaak en graag : “Het is een aangename stof die lekker en als gegoten om het lijf zit. Of je nu een maatje meer of minder hebt, je ziet er altijd goed uit. De verschillende modellen zijn combineerbaar met zowat alles. Of je nu casual of chic de deur uitwil, alles kan. Moest ik bv. op reis vertrekken met enkel een BDB stuk op zak dan zou ik het 24 uur kunnen dragen. Casual overdag, ‘s avonds een leuke ketting en een pump eronder en dan chic op stap gaan en als ik thuiskom val ik er gewoon lekker mee in slaap! “

Een deel van de opbrengst van de T-shirts gaat naar het Kinderkankerfonds. Het Kinderkankerfonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen. Deze neemt talrijke initiatieven om het lot van de kinderen en hun gezinnen te verbeteren: financiële steun, materiële steun, wetenschappelijke projecten en nog veel meer. “Ik heb deze organisatie samen met Tanja uitgekozen omdat we beide twee jonge mama’s zijn maar ook omdat ik vorig jaar mijn lieve nichtje Aniek aan kanker heb verloren.” vertelt Marilie Van Goethem, bezielster van het merk.

Let op: er zal maar een gelimiteerde oplage van de T-shirts worden gemaakt, dus snel zijn is de boodschap! De T-shirts zullen verkocht worden vanaf 10 mei in de Billion Dollar Babes shop op de Oudaan 31 in Antwerpen.

Adres winkel : Oudaan 31 – 2000 Antwerpen . Telefoon 03 227 37 06